Pse një qen është shoqëri e mirë për fëmijët?

Pse një qen është shoqëri e mirë për fëmijët?

U frymëzova për të shkruar këtë artikull nga ngjarjet e fundit që kanë ndodhur në shtëpinë time. Papritur, në familjen tonë erdhën dy kafshë, kështu që u bëmë me dy anëtarë të rinj. Fëmijët e mi i duan shumë kafshët, ashtu si edhe unë me bashkëshortin tim, pasi të dy mendojmë se kafshët mund të sjellin pozitivitet në jetët tona. Fëmijët tanë i adhurojnë qentë dhe macet e lagjes, dhe sa herë i shikojnë i prekin dhe i përkëdhelin. Ata prej kohësh na kishin kërkuar të adoptonim një kafshë shtëpiake, kështu që sapo u zhvendosëm në një shtëpi e cila ka një kopësht të vogël, ne vendosëm që ishte momenti i duhur për të marrë një qen.

Shkruaj një koment

Ju lutem vini re, komentet duhet të aprovohen përpara se të publikohen