News RSS

Te gjithë ata që kanë mace në shtëpi duan të dinë më shumë për sjelljen e tyre. 1- Macja pa arsye fillon të sillet me shumë nervozizëm sapo ktheheni në shtëpi Macet dinë shumë mirë të identifikojnë energjinë, prandaj ato e kuptojnë nëse jeni grindur me ndonjë njeri jashtë shtëpisë apo dikush ju ka nevrikosur. Sapo të hyni në shtëpi macet me veprimet e tyre ju rikujton se duhet të liroheni nga mendimet dhe emocionet negative. 2- Shikon gjatë në një pikë apo në një vend Diçka aty nuk i pëlqen dhe në atë mënyrë ju bën me dije që...

Lexo më shumë

Macet i përdorin thonjtë në çdo vend, si për të dalluar territorin ku shkelin ashtu edhe për të shkurtuar gjatësinë e tij. Por ç’duhet të bëni që këto krijesa të bukura të mos ua shkatërrojnë ambientin ku jetoni. Ja disa këshilla që macet mos u prishin mobiliet dhe shtëpinë. Ç’duhet bërë kur këto krijesa të bukura përpiqen të shkatërrojnë ambientin ku jetoni? Për të shmangur prishjen e gjërave, gjëja e parë që duhet të bëni pasi të keni marrë një mace në shtëpi është prerja e thonjve Edhe pse macet nuk luajnë aq shumë sa qentë, kanë nevojë që të...

Lexo më shumë

Nuk ka gjë më të bukur në botë se fëmijët me kafshët e tyre shtëpiake!! Lidhja speciale që ata kanë është ndryshe nga të tjerat dhe kjo I bën miq të ngushtë. Qentë veçanërisht e ndjejnë nevojën për t’u kujdesur për foshnjat e porsalindura dhe në këtë mënyrë lidhja është edhe më e fortë. Gjithashtu mund të themi se fëmijët tanë ndihen të sigurt dhe të mbrojtur rreth tyre për shkak të  kësaj. Ne jemi në mision për t’ju bërë të qeshni sot dhe mendojmë se kemi gjetur gjënë e duhur! Shpresojmë që këto fotografi do t’ju mbushin me pozitivitet! ...

Lexo më shumë

U frymëzova për të shkruar këtë artikull nga ngjarjet e fundit që kanë ndodhur në shtëpinë time. Papritur, në familjen tonë erdhën dy kafshë, kështu që u bëmë me dy anëtarë të rinj. Fëmijët e mi i duan shumë kafshët, ashtu si edhe unë me bashkëshortin tim, pasi të dy mendojmë se kafshët mund të sjellin pozitivitet në jetët tona. Fëmijët tanë i adhurojnë qentë dhe macet e lagjes, dhe sa herë i shikojnë i prekin dhe i përkëdhelin. Ata prej kohësh na kishin kërkuar të adoptonim një kafshë shtëpiake, kështu që sapo u zhvendosëm në një shtëpi e cila...

Lexo më shumë

Nëse keni një qen në shtëpi, e dimë se sa e vështirë mund të jetë për t'i rezistuar atyre syve të adhurueshëm kur ata ju shikojnë nga poshtë tryezës. Ju mund të keni qëllimet më të mira kur i jepni ndopak nga ushqimi juaj, por në shumicën e rasteve, më shumë i bëni dëm ! Aparati i tyre tretës nuk mund t’i përpunojë shumë nga lëndët ushqimore që ne marrim dhe mund t’i shkaktojnë probleme të tjera shëndetësore, por kur bëhet fjalë për ushqimet e mëposhtme, nuk duhet të frikësoheni t’ia jepni, pasi i bëjnë shumë mirë ! Këtu janë...

Lexo më shumë