News RSS

Macet nuk mund t’i shijojnë gjërat e ëmbla. Gjithashtu, disa ushqime jo vetëm se nuk kanë shije për to, por edhe janë shumë të rrezikshme për shëndetin e maces. Pra, ka disa ushqime të cilat janë shumë të rrezikshme për macet dhe duhet të kemi kujdes, transmeton Telegrafi. Qumështi dhe produktet e bulmetit Shumica e maceve të rritura nuk kanë tolerancë ndaj laktozës. Megjithëse mund t’ju pëlqejë shija e qumështit dhe produkteve të bulmetit, asnjëherë nuk duhet t’ua shërbeni ato produkte sepse janë shumë të dëmshme për lukthin e tyre. Konsumimi i produkteve të tilla u shkakton atyre vjellje dhe...

Lexo më shumë