Loder plastike me zhurme dhe drite!

  • Oferta
  • Lek 750.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,000.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Loder shume zbavitese per miqte tane me 4 putra!

Material i bute dhe elastik.

Nuk demton dhembet e 4 putroshit dhe eshte mjaft higjenik pasi pastrohet shume lehte. Gjate perplasjes leshon drite dhe kur shtypet shoqerohet me zhurme (fiq - fiq).

Eshte nje loder shume praktike dhe mjaft terheqese per miqte tuaj 4 putroshe duke e bere lojen me ta shume zbavitese.