Dorashkë e mbyllur dhe furçë për kafshët

  • Oferta
  • Lek 990.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,900.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Dorashka e mbyllur, e cila ka si funksion furçën për kafshët, është perfekte që flokët e qenit dhe maces tuaj të duken gjithë shkëlqim dhe të shëndetshëm.

Përbërja dhe përmasat e kësaj furçe janë:

  • Material prej silikoni në formën e qimeve të forta
  • Pëlhurë e cila lejon ajrosjen
  • Rrip i rregullueshëm në kyçin e dorës
  • E lehtë për tu larë
Përmasat e përafërta janë rreth: 18 x 21 x 2 cm