Furçë për higjenën dhe mirëqnien e qenit dhe maces

  • Oferta
  • Lek 890.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,800.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Furça e qenve që ofrojmë është zgjedhja më e mirë për mirëqenien dhe higjenën e qenit apo maces tuaj!

E thjeshtë për tu përdorur duke e vendosur në dorë dhe duke masazhuar qënin apo macen tuaj.

Materiali i furçës është prej PVC-je

Është e rregullueshme si madhësi në dorë

Dimensionet e përafërta janë rreth: 12.8 x 8.7 cm dhe një peshë prej rreth 50 gramë