Kosha transportues në formë çante për 🐈 dhe 🐕 të vegjël 😍😍

  • Oferta
  • Lek 5,000.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 6,000.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Koshat transportues në formë çante për 🐈 dhe 🐕 të vegjël janë zgjidhja ideale për miqtë tuaj të vegjël 4 putroshë!!

Ata mund t'i përdorni në çdo moment të ditës,për të qëndruar në shtëpi, kur dilni shëtitje në park, për ti marrë me vete në makinë...kudo që ju dëshironi 😍😍

Karakteristikat kryesore :

▶️ Praktike në përdorim.
▶️ Të lehta për tu mbajtur në dorë.
▶️ Të përshtatshme për shëtitje në park.
▶️ Shumë praktike edhe për në makinë.
▶️ Komode për qëndrim brenda tyre.
▶️ Material lëkure.
▶️ Të bukura estetikisht dhe të lehta në pastrim.