Kosha transportues për mace dhe qen

  • Oferta
  • Lek 2,500.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 3,000.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Koshat plastikë trasnportues, për mace dhe qen, janë zgjidhja ideale për të marrë me vete miqtë tanë kudo që ne shkojmë pa u shqetësuar fare dhe madje duke u ndjerë të sigurtë për mirëqënien e tyre!

Karakteristikat kryesore të tyre :

▶️ Praktikë në përdorim.
▶️ Të lehtë për tu mbajtur në dorë.
▶️ Të përshtatshëm edhe për në makinë.
▶️ Komode për qëndrim brenda tyre.
▶️ Të lehta në pastrim.