Loder zbavitese me top dhe litar

  • Oferta
  • Lek 750.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,000.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Loder zbavitese per mikun tuaj me te mire me 4 putra.

Perbehet nga nje litar i shoqeruar me nje doreze per ta mbajtur dhe me nje top.

Eshte shume terheqese per syrin dhe mjaft argetuese per te luajtur se bashku.

Eshte miqesore me dhembet e 4 putroshit dhe nuk i demton ata.

Ngjyrat e ndryshme e bejne gjithashtu terheqese per syrin e tyre.

Loja behet edhe me e bukur kur te gjithe jane te kenaqur!