Mbrojtëse për sediljet e makinave nga kafshët gjatë udhëtimit

  • Oferta
  • Lek 2,990.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 4,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Produkti "Mbrojtëse për sediljet e makinave për kafshët" është një produkt perfekt për udhëtimet familjare dhe jo vetëm me kafshët tuaja. Kjo mbulesë është jashtëzakonisht praktike dhe shumë e lehtë për tu vendosur. Mund të kapet te sedilja e parë dhe e pasme duke mbrojtur tapicerinë e makinës

  • Material prej poliestre
  • 4 shirita të rregullueshëm / përshtatshëm dhe zinxhir
  • E përshtatshme për sediljet dhe bagazhin
  • Përmasat e përafërta janë: 140 x 120 cm
  • Paketimi në gjuhët kryesore: Anglisht, Frëngjisht, Italisht etj

Cilësi e garantuar nga prodhuesi