Medaljon i personalizuar

  • Oferta
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Medaljon metalik i personalizuar me zinxhir, me emrin e 4 putroshit dhe me të dhënat tuaja (numrin e telefonit apo të dhëna të tjera)!

Medaljoni i personalizuar ka dy përparësi:

- I bukur estetikisht,

- Mundësi gjetjeje në rast largimi ose humbjeje.