Prerëse Thonjsh për qen

  • Oferta
  • Lek 1,990.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 2,900.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Një mënyrë e shpejtë, e thjeshtë dhe pa dhimbje, për të kryer pedikurin e mikut/mikes (kafshës) tuaj me lehtësi dhe comfort, duke shmangur traumën që shumë qen dhe mace pësojnë duke shkuar te veterineri për tu prerë thonjtë.

Shpikja perfekte e cila parandalon dëmtimin e putrave si një rezultat I rritjes së thonjve!

  • Produkt i përbërë nga materiale prej plastike dhe metalike
  • Buton ndezje - fikje (On  / Off)
  • Që të funksionojë produkti ka nevojë për 2 bateri të cilat nuk janë të përfshira me produktin
  • Fletë rrethore , 3 copë zëvendësuese
  • Diametri dhe gjatësia e përafërt: 3.5 x 24 cm