Qafore kafshësh me shall dhe mundësi personalizimi

 • Oferta
 • Lek 1,490.00
 • Çmimi i zakonshëm Lek 1,590.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit. Produkti Qafore kafshësh me shall është një produkt specifik i cili ofrohet në 3 ngjyra:

 1. E kuqe
 2. Blu dhe
 3. E bardhë

kKarakteristikat e këtij produkti:

 • Është Unisex
 • Materiali bazë është Poliester
 • Rripi i rregullueshëm sipas madhësisë së qafës
 • Mbyllja e tokëzës me Click
 • Dimensionet e përafërta janë: 14 x 20 cm