Qafore me rruaza dhe me zile për mace

  • Oferta
  • Lek 600.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,200.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Qaforet me rruaza dhe me zile për mace janë një aksesor shumë i bukur estetikisht dhe janë praktike për tu mbajtur nga macet tuaja bukuroshe!

Karakteristikat kryesore të tyre:

� Të rregullueshme sipas përmasave të qafës
� Material i butë dhe aspak besdisës për qafën e tyre delikate
� Praktike dhe komode per tu mbajtur në qafë
� Shoqërohen me një zile të vogël për orientim