Qafore me thumba për qen të mëdhenj

  • Oferta
  • Lek 1,000.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Qaforet për qen të mëdhenj janë një produkt shumë i kërkuar nga klientët tanë për miqtë e tyre me 4 putra.
Ato janë shumë funksionale dhe mjaft praktike për t'u mbajtur në qafë nga miqtë tanë pasi janë miqësore me lëkurën e tyre.
Shoqëruar me perçina për t'i mbrojtur nga kafshimet e qenve të tjerë.