Qafore me zile për mace

  • Oferta
  • Lek 500.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,000.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Qaforet me zile për mace janë një aksesor i bukur estetikisht dhe janë praktike për tu mbajtur nga macet tuaja bukuroshe!😻😻

Karakteristikat kryesore të tyre:

▶️ Të rregullueshme sipas përmasave të qafës
▶️ Material plastik i butë dhe aspak besdisës për qafen e tyre delikate
▶️ Praktike dhe komode per tu mbajtur në qafë
▶️ Shoqërohen me një zile të vogël për orientim