Qafore për 🐈 dhe 🐕 të vegjël!

  • Oferta
  • Lek 800.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Qaforet për mace dhe qen të vegjël janë një produkt shumë i kërkuar nga klientët tanë për miqtë e tyre të vegjël.
Janë të bukura estetikisht, shumë funksionale dhe mjaft praktike për t'u mbajtur në qafë nga miqtë tanë pasi janë të buta dhe miqësore me lëkurën e tyre delikate.