Qafore për 4 putroshët tuaj të dashur 😍😍!

  • Oferta
  • Lek 1,200.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Qafore për 4 putroshët tuaj të dashur 😍😍!
Shumë praktike dhe lehtësisht të përdorshme.
Material najloni, i butë dhe shumë miqësor me lëkurën.
Ofrohet në të gjitha përmasat S, M & L .
Variacion ngjyrash dhe modelesh!