Rripa për 4 putroshët tuaj në modele dhe ngjyra të ndryshme!!

  • Oferta
  • Lek 1,800.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 2,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Rripa për 4 putroshët tuaj të dashur! Shumë praktikë dhe lehtësisht të përdorshëm!
Material najloni, i butë dhe shumë miqësor me lëkurën.
Ofrohet në të gjitha përmasat S, M & L .
Variacion ngjyrash dhe modelesh.