Set lodrash prej 3 pjesësh për qen + tas ushqimi

  • Oferta
  • Lek 1,590.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 2,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Seti prej 4 lodrash që ofrojmë përbëhet nga produktet e mëposhtme:

  1. Pjatë për ushqiminin e kafshës tuaj
  2. Litar për lojë
  3. Top për të luajtur
  4. Shishe bowling - u për të luajtur me qenin tuaj

Materialet që përbëjnë setin janë:

  • Prej plastike
  • Prej gome dhe
  • Prej poliesteri

Përmasat e përafërta janë: 6 x 21 x 6 cm