Shishe uji për mikun tuaj më të mirë

 • Oferta
 • Lek 1,590.00
 • Çmimi i zakonshëm Lek 2,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Një produkt i përkryer për dhënien e ujit në mënyrën më të lehtë qenit tuaj, kur jeni jashtë, si për shëmbull:

- gjatë një shëtitje në park,

- gjatë një udhëtimi jashtë qytetit, 

- apo gjatë një eskursioni.

Është shumë i lehtë për tu përdorur:

 * Mbushet shishja me ujë dhe kur qeni ka etje, thjesht shtypeni shishen, kështu që uji do ngjitet nëpër tubin brenda shishes deri te gryka e zgjeruar e shishes e cila vepron në këtë rast si një tas.

 Qeni juaj do ketë mundësinë të pijë ujin në mënyrën më të lehtë nga kjo shishe.

 • Kapaciteti i shishes, është rreth 550 ml
 • Dizajn funksional dhe modern
 • Teknologji kundra - pikimit
 • Grep i mbyllshëm i cili shërben për varjen e shishes te çanta apo te rripi gjatë ecjes
 • Unazë qëndrore prej gome kundër rrëshqitjes për një mbërthim më të mirë
 • Tub i brendshëm (pipëz, nëpërmjet të cilës uji ngjitet nga fundi deri në grykën e shishes)
 • Kapak vidhosës në formë tasi e cila nuk lejon rrjedhjen dhe hapësira për daljne e ujit
 • Funksion manual si një "Auto Pompë Automatike" (shishja mund të mbushet me ujë kur ushtrohet presion mbi shishe)
 • Diametri x lartësia e shishes afërsisht 10 x 22 cm