Zinxhira për të shëtitur mikun tuaj 4 putrosh

  • Oferta
  • Lek 1,200.00
  • Çmimi i zakonshëm Lek 1,500.00
Taksat e përfshira. Kosto e dërgesës përllogaritet gjatë arkëtimit.


Zinxhira shoqërues për miqtë tuaj 4 putroshë!
Super praktikë, të fortë tek pjesa e zinxhirit që i bën të përshtatshëm për qen me masa të mëdha trupore dhe të fuqishëm por edhe te butë njëkohësisht tek pjesa që kapet në dorë duke mos ju lënduar gjatë vrapimit të tyre!